Ny til Yoga – her er 5 gode råd

5 gode råd:

  1. Kom til tiden, og kom gerne lidt før, det giver dig en god start på din yogapraksis
  2. Gør hvad der føles rigtigt for dig, det er din krop og din yogapraksis, kun du kan mærke hvad der føles rigtigt for dig – ikke forcere noget
  3. Lad dig ikke stresse over, hvordan du ser ud, al begyndelse er svær, lad vær med at sammenligne dig med andre på holdet
  4. Undgå stærk parfume, ofte er du mere bevidst om dine sanser under din yogapraksis og stærke lugte kan derfor være generende for andre
  5. Du er ikke “dårlig” til meditation, gennemgår du indkøbslisten under afspændingen (Shavasana), er det ok. Meditation og bare det at ligge stille, men være bevidst lige nu og her, kræver stor øvelse.  Nogle mener at Shavasana er den sværeste yogastilling af dem alle.

 

Er du Ny til Yoga?

Er du en af dem, der tænker at du egentlig gerne vil prøve yoga, men bremser dig selv, fordi du mener at du ikke er smidig nok?
Så er du slet ikke alene. Det viser sig, at mange har denne tanke. Men yoga er for ALLE, og ikke kun for dem, der kan nå deres tæer.

Min drøm er, at få så mange som muligt til at mærke glæden ved yoga på egen krop.

Derfor har jeg sammensat et lille Intro-forløb kaldet “Ny til Yoga.
Dette lille forløb, er for dig , som er helt ny til yoga eller kun har en smule kendskab.
På dette hold bliver du introduceret til grundstillinger i Hatha yoga, åndedrætsøvelser og afspænding.
Her kan din krop blive både stærk og smidig, og du kan finde ro og fordybelse.

I næste uge kører jeg mit 4. forløb at Ny til Yoga, og jeg glædes hver gang over, at dette forløb trækker nye folk til yogamåtten, som måske ellers ikke havde turde finde vejen hertil.

Efter de fire gange, forløbet Ny til Yoga strækker sig over, oplever jeg at de folk der deltager, har en større tryghed i de helt “grundlæggende yogastillinger” og føler sig bedre klædt på til at starte på en “normal yogaklasse”. De har fået en lille smagsprøve på, hvad yoga kan give dem både fysisk og mentalt, og lyst til at fortsætte deres yogapraksis på nogle af mine andre hold.

 

    1. Husk at bare ved at dukke op til yoga, er du allerede godt på vej i din yogapraksis.

.