Holdopstart af børneyoga, tweensyoga og teensyoga-hold

Holdoversig Børneyoga

I denne uge er der holdopstart-af-BØRNEYOGA, TWEEN – OG TEENSYOGA!

Ihhh hvor jeg glæder mig!! Det er nogle helt særlige timer at undervise børn i yoga. Børnene tager så godt i mod mine instruktioner og tager øverlserne til sig, og så får man bare så meget forærende af at være sammen med sådanne nogle små mennesker <3

Jeg har, som noget nyt, oprettet yogahold til tween 10-13 år og teens 13-17 år. Jeg glæder mig til at skulle undervise disse aldersgrupper. Her vil vi også have fokus på det fysiske, men i høj grad også det mentale. Mit ønske er, at yoga vil hjælpe disse børn og unge til at opnå større selvaccept, indre ro og mod til at være dem de er.

Vil du læse nærmere om, hvad yoga kan hjælpe denne aldersgruppe med, kan du læse mere her  Yoga skal hjælpe teenagere gennem kropsforandringer og forventningspres

Er du/I i tvivl om yoga er noget dit barn, er I velkommen til at starte med en prøvetime. Holdoversigten kan du se her

Tilmelding af hold foregår her:  Tilmelding hold