Efterår – naturen i forandring… Skal der ske noget nyt?

forandring i naturen

Efteråret er over os, bladene på træerne skifter farve, vinden føles køligere og dagene bliver kortere. Der er noget utroligt smukt over denne årstid, ikke blot efterårets varme farver, men også hele den forandring der sker i naturen.

Skiftet i naturen kan inspirere os til at skabe små ændringer hos os selv.
Det kan være skiftet fra at være meget udendørs til at søge ind. Vi skaber mere hygge i vores bolig, som fx. tænder starinlys, får tæpperne frem i sofaen og ild i brændeovnen. Livretterne går fra friske salater og grillmad, til simreretter og varm suppe.
Men du kan også inspireres til at vende opmærksomheden ind ad og mærke efter, hvad du ønsker mere af i dit liv…?

– Tid til dig selv
– overskud
– fysisk aktivitet
– omsorg for dig

Hvilke små ændringer/justeringer skal der til, for at du opnår mere af dette?
En lang gåtur i skoven, lave en aftale med veninderne, en løbetur og et langt bad… Der er flere ting , der kan være svaret på det, du søger mere af.

Det jeg har erfaret er, at yoga er vejen for mig. Når jeg dyrker yoga, oplever jeg det som tid til mig selv, hvor jeg har fokus på mig: min krop og mit mentale velvære. Efter en yogaklasse oplever jeg, at jeg er mere skarp på, hvad der er godt for mig og hvad der er skidt for mig. Herved kan det overskud og den følelse af lethed, jeg har efter en yogaklasse, trækker tråde videre ind i min dagligdag.

Kan du også mærke lysten til forandring?
Og skal den forandring være yoga?

Så kan du lige nu se alle yogaholdene for efteråret/vinteren på min hjemmeside her Holdoversigt

Der er åben for tilmelding NU

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mail eller ringe.