Restorativ Yoga – nyhed på vej

Nyheder på vej…

Sommeren er over os og inden længe venter der os alle en skøn og velfortjent sommerferie.

Til august starter jeg op med endnu en omgang Ny til Yoga. Disse klasser plejer at være meget populære og jeg er vild med tanken om, at nye mennesker finder vej til yogamåtten og giver deres krop denne gave. Husk yoga er for ALLE.

Til september starter min Hatha yogaklasser op. Her vil det være muligt at vælge Fyraftensklassen eller Aftenklassen. Her vil det være klassisk yoga, hvor fokus er at komme kroppen igennem med blide stræk og styrkende stillinger, samt at finde en indre ro.

Derudover starter jeg til september på en ny yogauddannelse! Jeg har valgt at uddanne mig til Restorativ yogalærer.

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga er beroligende yogastillinger, der gavner alle der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv – og verden. Yogastillingerne udføres liggende, hvor du er understøttet af “props”. Dette hjælper dig til at slappe helt af, mærke vejrtrækningen  og hvordan kroppen falder mere og mere til ro, for til sidst at overgive sig til en tilstand af fuldkommen ro og afspændthed…

Jeg glæder mig som et lille barn, til at kunne guide Jer i denne yogaform. Og er overbevist om, at mange vil finde glæde ved Restorativ Yoga.

Hold øje med min hjemmeside og facebook for mere info, når vi nærmere os.