Sarah's Yoga - rejsen hertil

Gennem mit voksenliv har yoga været ind og ud af mit liv.

Jeg har altid været enormt glad for yoga, men i længere perioder er der andet der har fyldt i mit liv, og jeg har i disse perioder ikke prioriteret yoga.
- I virkeligheden var det i disse perioder jeg  havde allermest brug for yoga...

Yoga i mit lærerjob

Jeg husker, at jeg meget tidligt tænkte, at yoga var noget jeg skulle tage med i mit arbejde som folkeskolelærer.
Jeg kunne mærke hvilken positiv virkning det havde på mig personligt, og kunne se at det ville børn også have glæde af. Enkelte elementer tog jeg med, som f.eks. afspænding og den meditative musik.

Det var dog først omkring fem år senere, at jeg fandt ud af, at der var en uddannelse til børneyogalærer og at jeg straks tog uddannelsen.

Det store spring

Det at uddanne mig til børneyogalærer viste sig at bringe så mange andre aspekter til mit liv, såvel personligt som i mit arbejdsliv.
Gennem børneyogalæreruddannelsen fik jeg igen øjnene op for yogaens fantastiske virkning på krop og sind.
Jeg fik mod på at starte op som selvstændig og undervise i børneyoga, ikke kun i mit job som folkeskolelærer, men også i mit eget firma; Sarah's Yoga.

Kommet for at blive

Nu er det yoga der er mit arbejde i Sarah's Yoga . Jeg brænder for at få flere til at se, hvad yoga har af fantastisk indvirkning på kroppen både fysisk og mentalt. Yoga har i mange år været et tilbud for voksne, men yoga er i den grad også gavnligt for børn og unge.

Vores samfund er på mange måder fuld af krav og højt tempo, og her er yogaen en pendant til denne hverdag.
Gennem yogaen opnår du redskaber, du kan anvende i din dagligdag, der giver dig en bedre kontakt med din egen krop, mere overskud og glæde.

Yoga er kommet for at blive i mit liv.
Jeg prioriterer yoga i mit privatliv, og nu er yoga også omdrejningspunktet for mit arbejdsliv.

 

Namaste

Sarah