Personlige oplysninger

Når du tilmelder dig et hold, kursus eller workshop hos SarahsYoga, bliver du bedt om at opgive en række oplysninger herunder navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer. Disse oplysninger modtager jeg via e-mail eller en online tilmeldingsformular eller ordre.
Du kan til hver en tid ændre eller opdatere dine personoplysninger via din profil.
Jeg videresælger aldrig dine persondata til andre virksomheder. Informationen herunder beskriver, hvordan vi behandler dine persondata.
Oprydning
Jeg opbevarer disse e-mails med de afgivne oplysninger på min mailserver og i easyme eller woocommerce administrationssystemer i op til max 5 år, hvorefter alle data slettes.

Jeg opbevarer også en holdliste med disse oplysninger som regneark på min personlige computer og på min icloud server. Disse slettes ligeledes efter max 5 år.

Online betaling

Foretager du en online betaling med dit kreditkort via betalingsleverandørerne Mobilepay, Stripe eller Yourpay, har disse deres egen datapolitik for hvordan de opbevarer data på deres server. Jeg har her igennem adgang til en liste, hvor jeg kan se dit navn samt hvad du har betalt. Jeg har ikke adgang til dine kort- eller kontooplysninger som opbevares krypterede af betalingsleverandørerne. Jeg har heller ikke adgang til dit fulde mobilnummer fra betalinger via mobilepay.
I forbindelse med mit regnskab, trækker jeg en liste over indbetalinger fra disse betalingsleverandører, hvoraf ordrenummer fra mit system samt betalingsdato og beløb fremgår. I nogle tilfælde kan jeg også se dit navn og din e-mail. Denne liste printer jeg og den indgår i min fysiske regnskabsmappe.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål, eller ønsker en kopi af de data jeg opbevarer på dig, så kontakt mig gerne via mail: sarah@sarahsyoga.dk