default image

Anne Lotte 27. september 2017

Jeg var til blid morgen yoga og Sarah var helt fantastisk til at få en til at løsne op og slappe af.

Jeg kan kun anbefale Sarahs Yoga.

default image

Dorthe Reus Nørgaard 27. september 2017

Fantastisk skønt sted at dyrke yoga hos Sarah. Stille og roligt hvor der også er fokus på vejrtrækningen og kroppen...

Kan kun varmt anbefale det...Har det skønt bagefter!

default image

Dorte Helle 2. oktober 2017

Jeg har deltaget i forløbet Ny til yoga, som gav en rigtig god og grundig introduktion til det grundlæggende i yoga. Sarah både fortalte og demonstrerede, hvordan øvelserne skulle udføres. Det blev rettet til efter den enkeltes forudsætninger på en anerkendende måde, så alle kunne deltage.
Efter en times yoga og lidt afspænding (eller dejlig afslapning), oplevede jeg øget energi og velvære i kroppen. Jeg fik større fokus på mit åndedræt samt kropsholdning og vil derfor anbefale alle at prøve Yoga hos Sarah.

default image

Tina rasmussen 4. oktober 2017

Vi fik besøg af Sarah i Dansk Præmatur Forenings lokalgruppe på Fyn, hvor der var samlet 12 forældre og børn til børneyoga.
Det var en helt fantastisk time og både forældre og børn nød undervisningen og fik mange gode ideer med hjem.
Sarahs rolige væsen gjorde at alle følte sig trygge, selvom situationen var uvant.
Børneyoga er en rigtig dejlig måde at være sammen med sit barn og det er noget alle vores børn ville have store glæde af at prøve.

default image

Trine Beck Poulsen 28. oktober 2017

Hendes utrolig rolige og imødekommende måde at være på, gør at man føler sig velkommen og i gode hænder. Sarah er meget opmærksom på om man udfører stillingerne korrekt og det giver en stor tryghed . Jeg glæder mig til at min datter bliver gammel nok, for så deltager vi i familien holdet.

default image

Peggy S. Pedersen 14. december 2017

Jeg kan varmt anbefale Sarah’s yoga. Har lige afsluttet “ny til yoga” og er blevet meget begejstret, og overrasket over hvad yoga kan gøre ved din krop og dit sind.
Sarah du er fantastisk. Du er god til både at forklare, vise og skabe de perfekte rammer, så alle får en god oplevelse af hvad det vil sige at dyrke yoga - tak.

default image

Christina Ryberg Christensen, mor til Ester 6 år 27. april 2018

Vores datter elsker hendes ugentlige yoga time. Hun finder sådan en dejlig ro. Sarah er meget lydhør overfor både børn og voksne. Det er aldrig for sent at starte til yoga. Jeg ville ønske at alle forældre ville give deres børn den gave det er, at blive introduceret til yoga. Sarahs børne yoga har vores varmeste anbefalinger

default image

Karina Humle 27. april 2018

Det har været en meget positiv oplevelse, at prøve kræfter med yoga hos Sarahs Yoga. Det har været en rigtig fin introduktion, hvor alle har kunnet følge med.
Sarah har været rigtig god til at vise øvelserne - både rigtigt og forkert udført - så det har været let at følge med.

default image

Tina Ramhøj 27. april 2018

Jeg har været med på Sarahs “Ny til yoga” hold. Jeg havde overhovedet ingen erfaring med yoga, så det var virkelig rart at blive introduceret helt fra bunden af. Rar atmosfære, lille hold, behagelig og opmærksom og kompetent instruktør. Jeg kan klart anbefale Sarahs yoga hold og har selv meldt mig til et af hendes andre hold